Skip to content

LA RULOT RULES

BLOG

Carnaval a la Creueta del Coll 2018

Dissabte 10 de febrer de 2018

Amb la celebració del Carnaval 2018, vam estar al Parc de la Creueta del Coll, amb l’actuació del Reggae per Xics animant a la canalla durant el matí i amb el Concert Jove amb els Skatologicos, Clotildes i Marinah (Ojos de Brujo) per la nit, el Parc de la Creueta del Coll a Gràcia, va ser una festa durant tot el dia.

Divendres tot preveient el llarg dia que seria dissabte, vam avançar el muntatge de l’escenari, un 10 x 6 a metre d’alçada amb tarima de marc d’alumini Sumescal, i al damunt per la bateria i els vents, instal·lem tres tarimes a 40 cm d’alçada de 2 x 2 , 3 x 2 i 2 x 1.

Tot i la pluja del dia abans, el dissabte llueix el sol i la previsió es bona.

De ben d’hora, els nostres tècnics, comencen a muntar l’equip de só de 12000 watts.
Instal·len 8000 watts en Line Array Aero 28a Das, 4000 watts de greus Array, 2000 watts de subgreus Compact 2, i un Frontfield

A l’escenari 6 caixes de monitors Das 015 i 4 JBL 500, amb microfonia shure Sennheiser.

I al Control de só, la Taula Digital Midas M32.

Taula de só Midas M32

Proves de só Reggae per Xics

Proves de só Reggae per Xics

L’acte de matí, amb l’espectacle Reggae per Xics amb The Penguins comença puntualment a les 12.00h, on tant petits i grans gaudeixen de les cançons més tradicionals versionades al reagge i l’ska.

A la tarda, amb la caiguda del sol, instal·len 12 projectors Par 64 pel Concert Jove, on van actuar Skatologicos, Clotildes i Marinah (Ojos de Brujo)

Proves de só Concert Jove

Taula de só Midas M32

Client:

Districte de Gràcia
Comissió de Joves del Coll

Materials:

Escenari Sumescal
Equip de so
Equip d’il·luminació
Estructura