Skip to content

ESTRUCTURES

Tot El Necessari Per Donar Forma Al Teu Projecte

Escenaris

Escenaris d'alçada regulable

Mòduls de 2,00 x 1,00 m de fusta hidròfuga d’un gruix de 80 mm amb marc d’alumini d’alta resistència, que assoleix una resistència de 750 kg per m². Fabricat amb perfilaria que permet connectar amb altres plataformes, col·locar baranes, escales i rampes.

Potes intercanviables, de longitud fixa o regulable en alçada per a la seva correcta anivellació en diferents topografies, com escales, pendents, etc.

Envernissades amb Poliuretà anti-humitat i antilliscant.

Escenaris d'alçada regulable

Mòduls de 2,07 x 1,03 m amb marc d’alumini d’alta resistència i superfície de fusta reblada amb tractament especial per la seva conservació, assoleixen els nivells de seguretat precisos amb càrregues de fins 7,5 kN/m². Sistema basat en el robust sistema Allround de Layher que poden superar els 2 mts d’alçada amb total estabilitat.

Cobertes

Coberta d'escenari

Coberta per escenari i/o espai  de 12 x 10 ó 12 x 5, amb estructura truss litec, i sostre a dos aigües. Amb una alçada màxima de 6,5 metres des de terra. Elevada amb 4 motors. Amb contrapesos de formigó a cada pota.

Coberta per escenari i/o espai  de 6 x 4 amb estructura truss litec i sostre a una aigua. Amb una alçada màxima de 4 metres des de terra.

Altres Materials

Taules, Cadires, Tanques, Faristols...

Taules de resina blanca de 1ª qualitat, sobre peus metàl·lics de 1800 x 750 mm i pesa 13,80 kg

Cadires plegables, fabricades en estructura d’acer pintat, amb respatller i seient de polipropilè d’alta densitat en color gris. Mesures 440 x 430 x 800 mm i pesa 3,50 kg la unitat.

Cadires fabricades en resina blanca de 1ª qualitat, i sense braços, de 875 x 520 mm i pesa 2,32kg.

Faristols amb base i safata de metacrilat amb columna d’estructura truss. Amb safata per la col·locació de microfonia.

Tanques de ferro galvanitzat de 2 metres de llarg per a delimitar espais o tancar zones al públic.